+381 (0) 011 411 47 35
+381 (0) 69 411 47 35
 encopetsvet
encopetsvet@yahoo.com
enco.privrednik.rs
enco.privrednik.rs

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

O nama

ENCO je savremena radnja sa opremom za kućne ljubimce. Kod nas možete naći sve što vam je neophodno za vaše pse, mačke, ptice, ribice, godare i reptile po najpovoljnijim cenama. Nudimo veliki izbor hrane i opreme najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za kućneljubimce.

Zaposleni u ENCU su vam na raspolaganju kako biste se lako odlučili za vrstu i kategoriju hrane za svog ljubimca, a sturučnim savetima će vam pomoći i pri odabiru odgovarajuće opreme za održavanje higijene, šetnju i igru u zavisnosti od vrste i uzrasta jubimca. Više informacija …

Usluge

Dostava

Sve proizvode koji su izloženi na sajtu možete poručiti, a oni će u najkraćem mogućem roku biti dostavljeni na Vašu adresu.

Uslovi slanja pošiljke i cena će uskoro biti objavljeni.

Sve informacije možete dobiti i putem telefona koji je objavljen na početku ove stranice.

Saveti veterinara

Svima u ENCU je osnovni cilj da naše mušterije i njihovi ljubimci budu maksimalno zadovoljni. Naši veterinari će Vam uvek izaći u susret ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet. Odgovore na sva Vaša pitanja možete dobiti putem elektronske pošte u najkraćem mogućem roku.

Formiranje akvarijuma

Pored ogromnog asortimana opreme za akvaristiku koji je trenutno u ponudi, u planu je prodaja akvarijumskih riba, biljaka i drugih akvatičnih bića. Moćićete da poručite i kompletno formiran akvarijum, prema sopstvenim željama. Uz pomoć ENCO stručnjaka za akvaristiku imaćete priliku da ormirate svoju jedinstvenu oazu za uživanje u Vašem domu. Puno saveta, kao i korisnih informacija o akvaristici, očekuje Vas na ovom sajtu uskoro.

Zaposlenje

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo ENCO tima, pošaljite poruku na našu e-mail adresu. Neophodno je poslati biografiju i kratak tekst u kome ćete napisati zašto mislite da biste trebali da radite u ENCU.