+381 (0) 011 411 47 35
+381 (0) 69 411 47 35
 encopetsvet
encopetsvet@yahoo.com
enco.privrednik.rs
enco.privrednik.rs

O nama

ENCO je savremena radnja sa opremom za kućne ljubimce. Kod nas možete naći sve što vam je neophodno za vaše pse, mačke, ptice, ribice, godare i reptile po najpovoljnijim cenama. Nudimo veliki izbor hrane i opreme najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za kućneljubimce.

Zaposleni u ENCU su vam na raspolaganju kako biste se lako odlučili za vrstu i kategoriju hrane za svog ljubimca, a sturučnim savetima će vam pomoći i pri odabiru odgovarajuće opreme za održavanje higijene, šetnju i igru u zavisnosti od vrste i uzrasta jubimca.

U bogatom asortimanu hrane za mesojede možete naći veliki izbor od komercijalnih, preko premijum i super premijum do najsavremenijih „grain free“ varijanti, kao i veterinarski program hrane i suplemenata. Pored toga u ponudi su sve vrste preparata za zaštitu protiv ekto i endo parazita. U svakom trenutku možete dobiti savet veterinara direktno u radnji ili postaviti pitanje na našoj internet stranici.

Kod nas možete kupiti ljubimca, za sada su u ponudi nekoliko najpopularnijih vrsta ptica i glodara. Takođe na našoj stranici možete predstaviti svog ljubimca u delu PRIJATELJI ENCA, gde takođe možete i pronaći psa, mačku, zeca… ukoliko želite da ga udomite.

Posetite nas svakim danom od 9:00 do 21:00 i nedeljom od 9:00 do 18:00 časova.

Najbolji prijatelj vas i vašeg ljubimca ENCO